Улично куче и носи подарок на жената која го храни (ВИДЕО)

Секој ден, гранка, лист, хартија…ова куче и носи подарок на жената која го храни.

Видеото од ова внимателно куче, кое искажува благодарност на жената која го храни стана многу популарно во Тајланд и сега многу луѓе сакаат да го посвојат.
Коментари

коментари