Ултимативни фејлови при правење фризури (ВИДЕО)

Да, овие девојки се обидоа да се ишишаат, да ја исправат косата и слично…на крајот успеаа само да направат беља и да влезат во категоријата на ултимативни фејлови и секако, да не насмеат. 
Коментари

коментари