Усни со ефект на огледало

За многу луѓе, новата година значи нов почеток на многу нешта, па дури и за модните трендови. Во новата година, трендовите за убавина ќе станат сè полуди.

Кога станува збор за декоративна козметика, еден од најновите трендови се усните со ефект на огледало. Но, сигурно се прашувате како да ги направите? Овој изглед, блогерките го постигнуваат на тој начин што нанесуваат лепак за трепки на усните, а потоа ставаат хартија со рефлектирачка површина.

Би го пробале ли и вие овој тренд?

 

 
Коментари

коментари