Уживање во хамок на стотици метри од земјата на планината Монте Пиана

Група авантуристи секоја година се собираат по повод настан наречен „Интернационален висински состанок“ (International Highline Meeting). Североисточниот дел на Италија, поточно планината Монте Пиана е локацијата каде се случува овој екстремен фестивал. 

Времето го поминуваат висејќи во лежалки на неверојатна надморска височина, тоа што за некои луѓе претставува лудост, за нив е уживање.
Коментари

коментари