ВИДЕО: Филип Божиновски со македонска верзија за „Таго моја“

После летниот хит „Ангелу“ (Анџеле) Филип Божиновски  ја објави својата нова песна насловена „Туго моја“, која сега доби и своја македонска верзија. Стиховите на „Таго моја“ се дело на Весна Веланте, а музиката и аранжманот ги потпишува композиторот Милан Раѓен, додека вокалот е снимен кај Дарко Димитров.

„Можеби оваа македонска верзија требаше да излезе порано, но сепак еве ја пред вас“, порачува талентираниот пејач, кој оригиналната, српска верзија ја промовираше во октомври, а како звучи „Таго моја“ можете да слушнете во продолжение.
Коментари

коментари