(ВИДЕО) Хит на интернет: Овие пингвини прават селфи

Правењето селфи е многу популарно помеѓу луѓето, но кога ќе го видите ова селфи на два пингвини од Антарктикот ќе се воодушевите. Ова популарно видео кое кружи на интернет е вистински хит.

Иако видеото не е вистински селфи, туку камерата ги снимила пингвините кои и се доближиле, гледачите се воодушевени. Оваа снимка за неколку часа е прегледана преку 30.000 пати.

 
Коментари

коментари