ВИДЕО: Избрано најубавото газе во Бразил

Бразилците го избраа најубавиот задник во земјата, а титулата овој пат отиде во рацете на манекенката Индианара Калвалхо.

Раскошната русокоса ја освои титулата „Miss Bum Bum“, откако веќе избраната Ливија Сантос беше дисквалификувана поради тоа што се обидела да го хакне системот на гласање.

Иако многумина ја оспоруваат победата на Калвалхо, русокосата си ја зема наградата од 22 илјади долари и доби уникатна можност за слава.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=fJJGbWLKw0Y[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=t69chuoCjG4[/tube]
Коментари

коментари