Чек дис аут
Search


ВИДЕО: Ја изми својата коса со кока-кола, кога ќе и ја видите фризурата и вие ќе ја посакате истата

Кој ако не Американците не измислат нешто вакво, но секако во позитивна смисла, овој мал трик за понежниот пол иако звучи бизарно никако не смеете да го пропуштите.

Доколку целиот свој живот се мачите со вашата несредена дива коса и сакате да имате мека коса, не ви се потребни никакви скапи препарати, доволно ќе ви биде само едно шише од омилениот газиран пијалак на многумина, кока-колата.

Оваа млада Американка ја изми својата коса со кока-кола по што ја исуши, ефектот од овој мал трик, многумина остави без зборови, погледнете и самите.
Коментари

коментари