ВИДЕО: Како да ги обновите старите патики да бидат како нови?

Како да ги одржите обувки чисти? Ви откриваме еден трик благодарение на кој вашите обувки ќе заблескаат…

Се што ви е потребно е вода, четка и паста за заби и сунѓер.

Прво нешто што треба да направите е со мокар сунѓер неколку секунди да го намокрите местото кое што сакате да го исчистите, потоа на четката ставете малку паста за заби и добро истрлајте го местото кое сакате да го исчистите.

Потоа со мокар сунѓер избришете ја патиката.

Патиката повторно ќе биде како нова.

Погледнете колку е едноставно:

Извор : Засе.мк
Коментари

коментари