ВИДЕО: Ќе се изненадите како денеска изгледа Пипи Долгиот Чорап

Шведската актерка Ингер Нилсон имала само осум години кога ја добила улогата на Пипи Долгиот Чорап. Денеска има 57 и работи како секретарка.

Иако минале многу години, Ингер Нилсон денес уште ја препознаваат поради карактеристичната насмевка и љубопитниот поглед.

Подоцна се појавила во многу филмови и серии.

Денес таа е среќно мажена и работи како секретарка.
Коментари

коментари