Видео: Кога Италијани ќе ја слушнат Деспасито во автомобил се случува ова … 

Светски популарниот хит “Деспасито” ги урива сите рекорди на слушаност не само во Македонија, туку секаде во светот. Одамна не се родил ваков летен хит кој ќе “растура” по плажите и дискотеките ова лето.

Вчера ја објавивме македонската верзија на Деспасито – Депресито во реализација на Фчерашни Новости, а денес веќе имаме нов хит со Деспасито од тројца Италијани кои во автомобил ја пејат Деспасито.

Погледнете како изгледа тоа …
Коментари

коментари