Видео: Кумот ја фати жената на неговиот најдобар другар како таа го …

Тоа е тоа модерно време. Се напила некоја чашка алкохол и одма си најде замена за својот маж. Но за нејзина несреќа, нејзиниот кум односно најдобриот пријател на нејзиниот маж  ја фаќа на дело како таа се бакнува со непознат дечко.  Тоа не е се, целата случка кумот ја снимил и ја објавува на Youtube. Видеото за 24 часа имаше преку 3 милиони прегледи.

Погледнете што се случуваше …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=dnVRHk5sSew[/tube]
Коментари

коментари