ВИДЕО: Малиот Марко кој го расплака целиот Балкан ја сними својата прва песна на Македонски јазик

Малиот Марко Бошњак, победникот на втората сезона на „Пинкови ѕвездички“ ја објави својата прва песна на Македонски јазик.

„Ние децата“ Марко ја сними со хорот на „Златно славејче“, а звучи вака:
Коментари

коментари