Видео: На овој бездомник му се случи нешто магично!

Сакате да му помогнете на некој бездомник? Да му пријдете и да му го искинете знакот со кој бара помош ви се чини за добра идеја? Токму тоа го прави овој дечко, ама за возврат прави нешто магично!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=J6TV7-eYTHY[/tube]
Коментари

коментари