Видео: На врвот со Коста Петров

 

Оваа недела по повод промоцијата на неговата нова книга, Кика разговараше со Коста Петров. Супер разговор за неговите почетоци и неговите размислувања за животот, успехот и среќата.

Погледнете ги сите видеа на Кика Авеиро на следниот Линк
Коментари

коментари