ВИДЕО: Не треба да сте супер херој за да правите добри работи!

„Човекот во редицата“ е едно од најгледаните видеа на Јутуб од ваков карактер. Ќе ви го стопли срцето и ќе ве убеди дека се уште постојат добри луѓе. Погледнете и самите!
Коментари

коментари