Видео од Ирските фудбалски фанови кои му пеат приспивна песна на бебе во воз во Франција

Интересен момент во воз во Франција, каде во моментов се игра Европското првенство во фудбал.

Покрај многуте црни дамки кои ги оставија фудбалските фанови дојдени од цела Европа на ова првенство, сега гледаме еден сладок момент, каде поголема група Ирски фанови му ја пеат приспивната песна Twinkle, Twinkle, Little Star на бебе кое се возело со родителите во воз во Бордо.
Коментари

коментари