Видео: Погледнете ја најстрашната и најскапата скриена камера до сега!? Лажна авионска несреќа!!!

Главна мета на оваа скриена камера е познатата аргетинска манекенка Химена Камписи. Наместо во вистински авион, манекенката се качува да лета во лажен авион Боинг 737. Погледнете што се случуваше …

 
Коментари

коментари