Видео: Погледнете како нашиот најдобар Кросфитер Жарко Батиќ се спрема за натпреварување! 

Сите веќе знаете дека и во Македонија имаме официјален Кросфит клуб – КросФит Скопје 

Тренерот во КросФит Скопје Жарко Батиќ е единствениот натпреварувач во Македонија кој ќе се натпреварува во категорија Eite.

Погледнете како изгледаше втората квалификациона вежба за Adriatic Throwdown на нашиот најдобар Кросфитер Жарко

Изгледа лесно ама …
Коментари

коментари