Видео: Погледнете како црнец ја пее “Кафана је моја судбина”

Еден црнец ја отпеа познатата песна на легендарниот Тома Здравковиќ – „Kафана је моја судбина “, и стана вистински хит на социјалните мрежи.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=K97VGcBr61Q[/tube]
Коментари

коментари