Чек дис аут
Search


ВИДЕО: Сања прв милионер во Се или нешто?!

Вечерва на Сител телевизија во 18 часот ве очекува навистина забавно шоу со Лила Филиповска и нејзинaтa учесничка Сања во „Се или нешто“.

Дали Сања ќе биде првиот милионер во ова популарно гејм-шоу?

Гледајте вечерва на Сител телевизија.
Коментари

коментари