Видео: Што правеа водителите Цеце и Марко во “Утринска на телма”?

И дефинитвно ќe прашаат и констатираат :” Дали може да се замисли еден нов живот полн со радост и енергија во еден свет кој не знае за гравитација? Свет во кој секој чекор те носи на неверојатни места, и тоа лесно како ветер, и каде што можат да се запознаат забавни луѓе?

Сега можете да го добиете се она што досега беше само сон. Со неколку епитети ќе го оцениме неверојатното искуство со Kangoo Jumps – неповторливо, хармонија, адреналин, забава , нови пријатели, смеа спорт и трошење калории. Погледнете каква беше студиската забава во утринското шоу на Телма “Утринска на телма” со прекрасните Тамара, Јелена и Елена и домаќините Цеце и Марко.

П.С – Придружете ни се и ве чекаме на лудории !

Следете ја официјалната Фејсбук страница на “Утринска на телма” 
Коментари

коментари