Видео: Трик за девојките кои возат точак, во сукњи!

Доколку никаде не одите без вашиот пријател на две тркала, точакот, но дама сте и си ги сакате и здолништата, ова е трикот за вас!

Уживајте во возењето :)

Penny In Yo Pants from Johanna Holtan on Vimeo.
Коментари

коментари