Видео: Црн петок 2014! Тепачка за градник од “Victoria’s Secret”

Светот веќе полудува, доказ за тоа е што се степале две жени поради градник од брендот „Victoria’s Secret“…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=4sMKe1WidgY[/tube]
Коментари

коментари