Видео: Вистината зад Фејсбук и лајковите

Социјалните мрежи станаа се, само не за дружење. Ова видео ќе ни ја прикаже тажната вистина за човековиот ум и лагата на социјалните мрежи.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y#t=141[/tube]

 
Коментари

коментари