Видео: Во центарот на Скопје овој дечко игра баскет со минувачи!

Македонија е земја која своите најсреќни и најгорди моменти ги има доживеано прославувајќи ги успесите во спортот.

Всушност, спортот е единствената дисциплина која успева да обедини и собере огромен број луѓе на едно место чувствувајќи еднаква емоција на гордост, среќа и радост.

Но, како реагираат скопјани на баскетот одблизу, еден на еден и дали се расположени за акција може да погледнете во следното видео.
Коментари

коментари