Вистина или стереотип-дали постои љубов помеѓу мачката и кучето?

Спротивно на популарното верување, мачките и кучињата сепак можат да остварат цврста врска и да бидат најдобри пријатели. А понекогаш, нивното пријателство може да прерасне во љубов.

За да ви го докажеме тоа, ви претставуваме колекција од слики кои ќе ве разнежнат и ќе ви докажат дека љубовта е сепак најсилното оружје што секој може да го поседува.
Коментари

коментари