Вкусови на погрешното

„Сите ние ја бираме таа посебна личност која е вистинската за нас. Меѓутоа, ако сте проживеале доста врски, почнувате да се сомневате дека не постои вистинска личност, туку само различни вкусови на погрешната.“

 

Lauren Mars


тагови


Коментари

коментари