СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ: Среќа е … кога ќе фатиш во кладилница во четврток!(Фото)

Стварно среќа е … да фатиш во кладилница во четврток кога нема  многу утакмици. Интересно ливче, како што и си напишал самиот добитник: СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ




Коментари

коментари