Во тренд се необични плетенки

Минатата сезона светот „ротираше“ околу двете внатрешни „боксерски“ плетенки, а оваа пролет трендовите еволуираат во нешто по екцентрично и авангардно. Станува збор за несекојдневни стилови во кои слободата и креативноста се отворени на вашата имагинација. Во текот на изминатиот Моден месец стилистите отидоа во крајност со своите идеи да направат што по необични фризури со плетенки. Ви ги претставуваме најпопуларните и највпечатливите помеѓу нив кои ќе ја разбудат вашата креативност и ќе направат да изгледате како вистинска модна дива.
Коментари

коментари