Водечката авио компанија објави како ќе изгледа бизнис класата во новиот Boeing 777 (Видео)

Водечката авио компанија “Emirates Airlines” објави како ќе изгледа бизнис класата во новиот Boeing 777.

Кабините се протега на простор од 3,7 метри квадратни и нудат приватност. На патниците од оваа класа им следува гурманска вечера и телевизор од 32 инчи.

Повеќето места во прва класа ви овозможуваат прекрасен поглед, во кој можете да уживате гледајќи низ двоглед. Оние што се наоѓаат во средината имаат виртуелни прозорци кои во живо ги прикажуваат она што се случува надвор авиони преку оптички камери. Во малиот “апартмани” имате кабина и простор за рачниот багаж, безжичен интернет и персонал кој ви служи пијалоци, кои ќе бидат доставени само со притискање на едно копче.

Исто така, можете да нарачите што сакате преку видео повици. Персоналот нема да ви го наруши мирот, туку ќе ја достави вашата нарачка преку малиот прозорец на вратите.

Портпаролот на “Emirates Airlines” изјави дека овие кабини се инспирирани од Mercedes-Benz S класата, а седиштата се дизајнирани со технологијата на “NASA”.
Коментари

коментари