Волнените капи идеални за ниските температури

Волнената капа се смета за еден од модните трендови кој многу девојки го обожаваат.

Таа е одличен зимски сојузник во борбата против ниските температури. Токму затоа стана неизоставен детаљ по кој девојките посегнуваат уште со првите бранови на студенило.

Волнената капа е едноставна за комбинирање. Таа одговара со речиси сите лежерни парчиња облека. Има моќ за миг да ги претвори девојките во вистински кралици на уличната мода.

 
Коментари

коментари