Волшебни зимски мотиви за вашите нокти

Не ја чекајте ја најлудата ноќ за да си направите празничен маникир. Внесете празнично расположение на вашите нокти уште на почетокот на месецот и дозволете да ве понесе празничната еуфорија. Ви даваме неколку предлози за новогодишен маникир. Ваше е да одлучите кој тип прилега на вашиот стил.

xmas-diy-mani-snowflakes_2

nm151222

nm151221

goldsnow001

christmas-nails-4

christmas-manicure-4

Black-Snowflake-Nail-Art

84c7dd8ba3f3264e7cf1a0a2dd8b9aef
Коментари

коментари