Позната јачината на последниот земјотрес во 20:57 часот

Земјотресот бил со јачина од 2,1 степен според Рихтер.

Нов четврт земјотрес го стресе Скопје вечерва. Три минути пред 21 часот е почувствуван и четврт земјотрес со помал интензитет кој ги вознемири граѓаните.
Коментари

коментари