Чек дис аут
Search


Видео: Жените го измислија новиот начин на изведување на слободен удар во фудбалот

Досега сигурно сте биле сведоци на прекрасни голови од слободен удар, а уште еден таков пример доаѓа од екипата на Нотс Каунти. Девојките од оваа екипа изведоа удар што стана вирален хит, а откако ќе го погледнете видеото ќе ви стане јасно зошто е тоа така.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=BbtDLPe1I9k#t=47[/tube]

Главен играч во оваа акција е Елен Вајт. Фудбалерките одглумија дека се препираат, за потоа да постигнат одличен гол против екипата на Арсенал.

Мечот инаку заврши со резултат 1-1.
Коментари

коментари