За Божиќ сестричките посакаа татко им да се врати од војска, а Дедо Мраз им ја исполни желбата

Новогодишните празници се период кога многу дечиња ги изразуваат своите желби, а Дедо Мраз им ги исполнува.

Така, овие сестрички посакаа само една желба од Дедо Мраз, да го врати татко им од војска за да можат заедно да ги поминат новогодишните и божиќните празици.

На нивно големо изнадување, по само неколку секунди, нивниот татко се појавува и ги изненадува девојчињата. Погледете ја нивната реакција.

A Gift From Santa

"If you listen closely you can hear Ry ask for Santa to bring Daddy home. Santa brought the most amazing gift for the little ladies!" ❤️😍😁#LoveWhatMatters

Gepostet von Love What Matters am Donnerstag, 14. Dezember 2017
Коментари

коментари