Чек дис аут
Search


За само еден гол ќе ”добиел” 126.164 денари

Нашиот пријател Бобан ни го испрати овој промашен тикет, па слободно можеме да го прогласиме за малер на колото, бидејќи за само еден гол ќе добиел 126.164 денари.

Погледнете го тикетот …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари