Заборавете на сите турски актерки – Оваа убавица секој ден ја гледате на Сител

Родена е во 1991 година, висока е 1.83, има тело на кое можат да и подзавидат сите девојки, а во 2013 беше избрана за најдобар модел во Турција.

Оваа девојка секојдневно ја гледаме во серијата на Сител, Во виорот на судбината.

Асенур Озкан е преубава 25 годишна девојка која ќе ве освои веднаш.
Коментари

коментари