Запознајте го мачето со две лица кое го освои светот

Запознајте ја Венера, мачката која го освои светот поради својот специфичен изглед.

Таа е мачка со две лица со две лица. Една страна е кафена, другата црна, додека едното око и е жолта, другото е сино.

Во античката митологија, кимерата била митско суштество, составено од делови од неколку животни кои фрлале оган.

Поради својот изглед, мачката Кимбер е главна ѕвезда на Инстаграм, каде има повеќе од 1,4 милиони следбеници.

Иако изгледа нереално, Кибер е само мачка која сака да игра и седи во кутии, несоодветни за нејзината големина.
Коментари

коментари