Здраво, јас сум Мартина и сум чевлохоличар!

На Инстаграм ја откривме младата Мартина која е голем љубител на чевли.

“Ако некој ви каже дека има преку 20 чевли, ќе сметате дека е чудак и дека нешто не е во ред со него, но што да кажеме за младата Мартина која има над 85 рала чевли во плакарот.

Погледнете го видеото кое таа го објави на нејзиниот Инстаграм …
Коментари

коментари