Зелен smokey eye за есенски вечерни прилики

Есента е совршен период кога можете смело да ги носите темните нијанси на сенки како маслинесто зелената. Ви споделуваме одличен makeup изглед за вечерни прилики кои оваа есен ќе направи да изгледате елегантно и заводливо. Овој изглед особено ќе им прилега на дамите со кафеави, како и маслинести зелени очи..
Коментари

коментари