Фото: Браво! Библиотека – Земи книга, остави книга!

Замислете имало вакво нешто и тоа во Скопје во населбата Ѓорче. Голем респект за тој што го направил ова …

Фотографијата е превземена од Фејсбук.

 
Коментари

коментари