Зимски комбинации во БЕЛА боја

Прва асоцијација на зборот „зима“ е белата боја. Белата боја е едноставно класика која никогаш не излегува од мода. Таа симболизира елеганција, префинетост и софистицираност. Неа најчесто ја носиме во лето поради тоа што му дава на телото комфорт и тоа полесно ја прифаќа топлината, но исто така е идеална за зима бидејки одлично се вклопува во ладното време и снежната идила. Никогаш нема да погрешите со едносавен и „чист“ изглед во бело..


тагови


Коментари

коментари