Ѕирнете во плакарот на Кендал Џенер

Vogue зачекори во домот на Кендал Џенер која ги угости прикажувајќи ја својата импресивна колекција на облека. Сите нејзини обожаватели сега имаат можност да ѕирнат во нејзиниот плакар.

 
Коментари

коментари