Чек дис аут
Search


Кои се трите најлажливи хороскопски знаци?

Некои луѓе лажат повеќе од другите. Астрологијата открива во кој знак се родени најголемиот број од нив.

Лав

Лавот мора секогаш да биде во центарот на вниманието и спремен е на сè за да го постигне тоа. Знае да лаже и да измислува приказни со кои ќе се претстави во најдобро светло. Ако ги фатите дека лажат тие нема ништо да признаат, туку ќе смислат нови лаги за да ви го докажат спротивното. Знаат како да ве убедат дека црното е бело и обратно.


тагови


Коментари

коментари