Ѕвезди – шик празничен тренд

Ѕвездениот принт се прослави во модниот свет со брзина на светлината.

Дизајнерите го вметнаа буквално во секој дел од гардеробата, од глава до пети. Доколку оваа празнична сезона сакате да изгледате необично, женствено и супер шик и кул тогаш изберете парче со ѕвезден принт. Особено популарни се кратките фустани и здолништата. Инспирирајте се!
Коментари

коментари