Категории

10 фотографии кои ќе ја побудат желбата во вас да ја посетите Финска

Речиси недопрена природа, мистични и густи шуми, како и зелени полјани кои зрачат со мир и спокојство. Финска е ладна, северна држава, но исто толку е и убава. 

Christian Schmidt е германски фотограф кои ги направил овие фотографии, а раскажува дека процесот бил огрмно задоволство заради неверојатната природа која, како и мразот и снегот во пределот Lappland.

stunningscandinavianlandscapes-1-900x599-640x426 stunningscandinavianlandscapes-2-900x574-640x408 stunningscandinavianlandscapes-3-900x608-640x432 stunningscandinavianlandscapes-4-900x564-640x401 stunningscandinavianlandscapes-5-900x593-640x422 stunningscandinavianlandscapes-6-900x598-640x425 stunningscandinavianlandscapes-8-900x611-640x434 stunningscandinavianlandscapes-9-900x624-640x444

Прегледи:
424
Објавено на:
15.09.2016