10 холивудски ѕвезди чиј изглед тотално се промени со пластична хирургија

Многумина, особено во Холивд, се решаваат да направат некаква естетска корекција. Се е тоа во ред додека е минимално и незабележително. 

Повеќето од личностите кои отишле под нож или се наполниле со разни филери немале никаква потреба од тоа, бидејќи бездруго имале одличен изглед. Па така и овие холивудски ѕвезди напаравиле премногу непотребни трансформации, а разликата од некогаш и сега е голема.

Ким Кардашијан

Кортни Кокс

Џоселин Вајлштајн

Скот Томпсон

Шерон Озборн

Мајк Руки

Бери Манилоу

Кортни Лав

Хајди Монтаг

Кени Роџерс
Коментари

[fbcomments]