10 хумористични илустрации низ кои ќе се препознае секоја бремена жена

Во претходната серија илустрации, илустраторот Yehuda Devir од Тел Авив го прикажуваше целиот труд и големата желба, како и соопштувањето на веста дека неговата сопруга е бремена, а овој пат тој на хумористичен начин ја прикажува бременоста и сѐ она што доаѓа со неа. Погледнете за што станува збор!
Коментари

[fbcomments]