10 инспиративни филмови кои ќе ве натераат да се борите за своите соништа!

Филмовите можат да бидат одличен извор на креативна енергија и инспирација за остварување на сопствените животни цели.

За некои луѓе, тоа се книги, за други музика, а за трети филмовите – за инспиративни луѓе кои постигнале одлични работи со нивната борба и завидлива енергија. Затоа денес ви носиме листа од 10 филмови што инспирираат и повторно да размислуваме, но и да ги засукаме ракавите и да се потрудиме да работиме за да ги постигнеме сопствените цели.

A League Of Their Own

Erin Brokovich

Freedom Writers

Hidden Figures

La La Land

Lady Bird

Milk

Slumdog Millionaire

The Help

The Intouchables
Коментари

[fbcomments]